Home > Aanbiedingen

Aanbiedingen

Wijnen

Met meer dan 900 wijnen van over de hele wereld is Wijnhuis Uden één van de meest toonaangevende slijterijen van Uden en omstreken. Uit ons enorme assortiment hebben we altijd wel een aantal leuke aanbiedingen voor u geselecteerd die we graag extra onder de aandacht brengen. Een aantal van deze wijnen zijn bij ons in de winkel ook te proeven. Dus kom langs en laat U verassen! Bekijk hier een aantal mooie aanbiedingen die op dit moment lopen!

Alle wijnen bekijken
Gedistilleerd

Wijnhuis Uden beschikt ook over een zeer uitgebreid assortiment gedistilleerde dranken. Jenevers in de mooiste kwaliteiten, Cognacs en Whisky met een zeer ruime keuze in Single Malt Whiskies en een ruime sortering overheerlijke likeuren. Kortom ook voor uw lekkere borrel moet U bij Wijnhuis Uden zijn. Kijk bij de knop hieronder voor een aantal spectaculaire aanbiedingen.

Gedistilleerd bekijken
Bieren

Ook in bieren is Wijnhuis Uden groots! Met meer dan 300 bieren op fles en elke week verrassende nieuwe bieren. Een ruim assortiment, tegen scherpe prijzen dus. Bekijk snel de laatste aanbiedingen op biergebied en ontdek of er ook een verfrissend biertje voor u bij zit. Want... zou dat niet lekker zijn? 

 

Alle bieren bekijken