Home > Aanbiedingen > Gedistilleerd

Gedistilleerd

Wijnhuis Uden beschikt ook over een zeer uitgebreid assortiment gedistilleerde dranken. Jenevers in de mooiste kwaliteiten, Cognacs en Whisky met een zeer ruime keuze in Single Malt Whiskies en een ruime sortering overheerlijke likeuren. Kortom ook voor uw lekkere borrel moet U bij Wijnhuis Uden zijn. Kijk bij de knop hieronder voor een aantal spectaculaire aanbiedingen.

 
Ujes LEUTJE

Ujes LEUTJE

Een heerlijk likeurtje bereid uit de fijnste rum, vanille, karamel en verse citrusvruchten.
Hieruit verkrijgt het een volle smaak en eigen karakter!
Heerlijk zo als borrel, of bij een kopje koffie!

Nu slechts €13,99
PUUR GENIETEN!
Ujes LEUTJE
 
Licor 43 Orochata

Licor 43 Orochata

Spanje

Licor 43 Orochata is een lichte, zijdezachte likeur. Het bevat Licor 43 Original en is geïnspireerd op de regionale specialiteit Horchata van aardamandelmelk, kaneel en citrus.

0,7 Nu slechts €15,99
per fles
Nieuw!
 
Licor 43

Licor 43

Spanje

Licor 43 wordt gemaakt m.b.v. een 1.000 jaar oud geheim recept en bevat 43 natuurlijke ingrediënten, vooral zorgvuldig geselecteerde vruchten en geurige kruiden. Wereldwijd is deze Spaanse likeur met haar zachte vanillesmaak immens populair.

1 Ltr Nu slechts €19,99 Puur en temperamentvol!
 
Café Marakesh

Café Marakesh

’s Werelds meest verfijnde koffielikeur, op basis van de beste Arabica koffiebonen. Dat is Café Marakesh. Zacht als de zachtste nacht, geheimzinnig als geen ander. Puur om jou te plezieren.

Heerlijk om puur te drinken, al dan niet on the rocks. Als verwennerij bij de koffie (of in de koffie). En wat dacht je van de combinatie met roomijs of tiramisu? Onweerstaanbaar!

0,7 Ltr Nu slechts €8,99 Café Marakesh
 
Sailor Jerry Rum

Sailor Jerry Rum

Sailor Jerry Spiced Vanilla Rum is zacht van smaak en wordt gekenmerkt door rijke vanille en hinten van kaneel en nootmuskaat. De afdronk is lang met een ingetogen zoetheid en een hint van geroosterde toffee.

0,7 Lter Nu slechts €16,99 Sailor Jerry Rum
 
Bacardi Rum Superior

Bacardi Rum Superior

Bacardi Blanco Superior is helder van kleur, zacht van karakter en droog van smaak met tonen van vanille, amandel en tropische vruchten. De afronding is tevens subtiel en droog. Lekker: puur of in een cocktail.

Fles 1,0 liter Nu slechts €16,99 LITERFLES!!!
 
Ileach Islay Single Malt

Ileach Islay Single Malt

The Ileach – “The Man from Islay”. Een jonge Islay single malt. Het karakter van een typische Islay whisky is sterk maar ook zacht en warm. Robuust met onmisbare zee elementen. Ileach is een onafhankelijk botteling van single malt Islay whisky. Een echte Islay met pit maar dan voor een zachte prijs. 

0,7 Ltr. Nu slechts €29,99 Ileach Islay Single Malt
 
Hooghoudt

Hooghoudt

Dubbele Graanjenever

Deze jenever is dubbelgebeid en dat betekent twee maal gestookt en daardoor - inderdaad - dubbel zo zacht!

Hele liter Nu slechts €10,99 Super Voordeelprijs!
 
Muier Schipperbitter

Muier Schipperbitter

Muier Schipper Bitter wordt samengesteld uit een combinatie van diverse en uiteraard geheime kruiden. Zijn smaak is uniek wat een beetje tussen een Berenburger en Jägermeister in zit, niet te bitter niet te zoet. Men drinkt het puur en gekoeld in een jeneverglas, maar kan ook worden gebruikt in de warme chocomel. Drink hem als hartversterker zodra de Noordwester aan het want rukt en als twistgesprekken hoog oplaaien ! Maar ook een heerlijk spraakwater in kajuit of kroeg....

Hele liter Nu slechts €14,49 Muier Schipperbitter
 
Bacardi Oakheart

Bacardi Oakheart

Bacardi Oakheart is een kruidige rum.  Zijn smaak wordt ontwikkeld door de rijping van ten minste één jaar in verschroeide eikenhouten vaten. De geheime houtskoolfiltering en de vertrouwelijke kruidenmix geven tonen van Carribische honing, vanille, kaneel en tonen van nootmuskaat. De ferme smaak van Bacardi Oakheart heeft enkel en alleen veel ijs en cola nodig om goed tot zijn recht te komen. Aarzel niet om een pul te gebruiken!

fles 70cl. Nu slechts €14,99 Lekker voordelig!
 
Malibu Pineapple

Malibu Pineapple

Nieuwe smaak!

Drink het in de mix met sinas of lemon-soda.

1 Ltr Nu slechts €14,99 Malibu loves pineapple