Home > Aanbiedingen > Gedistilleerd

Gedistilleerd

Wijnhuis Uden beschikt ook over een zeer uitgebreid assortiment gedistilleerde dranken. Jenevers in de mooiste kwaliteiten, Cognacs en Whisky met een zeer ruime keuze in Single Malt Whiskies en een ruime sortering overheerlijke likeuren. Kortom ook voor uw lekkere borrel moet U bij Wijnhuis Uden zijn. Kijk bij de knop hieronder voor een aantal spectaculaire aanbiedingen.

 
Ujes LEUTJE

Ujes LEUTJE

Een heerlijk likeurtje bereid uit de fijnste rum, vanille, karamel en verse citrusvruchten.
Hieruit verkrijgt het een volle smaak en eigen karakter!
Heerlijk zo als borrel, of bij een kopje koffie!

Nu slechts €13,99
PUUR GENIETEN!
Ujes LEUTJE
 
Hooghoudt

Hooghoudt

Dubbele Graanjenever

Deze jenever is dubbelgebeid en dat betekent twee maal gestookt en daardoor - inderdaad - dubbel zo zacht!

Hele liter Nu slechts €10,99 Super Voordeelprijs!
 
De Kuyper Vieux

De Kuyper Vieux

De Kuyper Vieux wordt gemaakt met echte Franse brandy. Hierdoor heeft het een ongekend zachte en rijke smaak.

1 liter Nu slechts €11,99
Topkwaliteit
Met echte Franse brandy!
 
Licor 43 Orochata

Licor 43 Orochata

Spanje

Licor 43 Orochata is een lichte, zijdezachte likeur. Het bevat Licor 43 Original en is geïnspireerd op de regionale specialiteit Horchata van aardamandelmelk, kaneel en citrus.

0,7 Nu slechts €14,99
per fles
Nieuw!
 
Hendrick's Gin

Hendrick's Gin

Schotland

Voor Hendrick's wordt natuurlijk de jeneverbes gebruikt, maar het onderscheidende is de toevoeging van Bulgaarse roos en komkommer. Deze botanicals zorgen voor een extra dimensie in de smaak. 

Voor de ultieme Gin & Tonic mix je Hendrick's met Fever Tree Tonic. Alle soorten Fever Tree Tonic zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar.

70cl. Nu slechts €29,99
MEGA-SUPER-KNAL-STUNT!
Hendrick's Gin
 
Sailor Jerry Rum

Sailor Jerry Rum

Sailor Jerry Spiced Vanilla Rum is zacht van smaak en wordt gekenmerkt door rijke vanille en hinten van kaneel en nootmuskaat. De afdronk is lang met een ingetogen zoetheid en een hint van geroosterde toffee.

0,7 Lter Nu slechts €16,99 Sailor Jerry Rum
 
Bacardi Rum Superior

Bacardi Rum Superior

Bacardi Blanco Superior is helder van kleur, zacht van karakter en droog van smaak met tonen van vanille, amandel en tropische vruchten. De afronding is tevens subtiel en droog. Lekker: puur of in een cocktail.

Hele liter. Nu slechts €16,99 Heerlijk Voordelig!
 
Poliakov Vodka

Poliakov Vodka

Poliakov Premium Vodka is gemaakt uit 100% puur graan. Door zijn 'Triple distillation' is Poliakov kristal helder met een perfecte balans in smaak, rijke textuur en zachte finish.

Fles 0.7 Ltr. Nu slechts €9,99 Op = op!!
 
Ileach Islay Single Malt

Ileach Islay Single Malt

The Ileach – “The Man from Islay”. Een jonge Islay single malt. Het karakter van een typische Islay whisky is sterk maar ook zacht en warm. Robuust met onmisbare zee elementen. Ileach is een onafhankelijk botteling van single malt Islay whisky. Een echte Islay met pit maar dan voor een zachte prijs. 

0,7 Ltr. Nu slechts €29,99 Ileach Islay Single Malt
 
Glen Talloch

Glen Talloch

Scotch Whisky

Schotse whisky moet minimaal drie jaar in eikenhouten vaten rijpen voordat het Schotse whisky genoemd mag worden. Door dit rijpingsproces ontwikkelen zich bijzondere natuurlijke geur- en smaakstoffen. Bovendien krijgt de whisky zijn karakteristieke kleur tijdens het rijpen. De whisky van Glen Talloch rijpt echter veel langer dan deze wettelijk verplichte drie jaar. Hierdoor heeft Glen Talloch aanzienlijk meer aroma, smaak en complexiteit.

HELE LITER Nu slechts €14,99 Eerlijke Scotch voor een Superprijs!