Home > Proeverijen

Proeverijen

Whisky Nosing & Tasting: Klik hier

 

PROEF HET NAJAAR! - Najaarsproeverij 2017

Beste wijnliefhebber,

Op zondagmiddag 5 november organiseren wij weer onze groots opgezette najaarsproeverij. De sfeervolle zaal en serre van Hotel 't Klooster zullen weer decor zijn van een leerzame en gezellige wijnproeverij.

De afgelopen periode hebben we een aantal zeer interessante wijnhuizen met bijzonder lekkere wijnen aan ons assortiment kunnen toevoegen. Met onder andere verrassende ontdekkingen uit Italië en Spanje, een mooie uitbreiding in ons programma Frankrijk en diverse leuke aanbiedingen vanuit de nieuwe wereld. Naast alle nieuwe, hebben we uiteraard nog meer mooie en exclusieve wijnen die we voor het voetlicht willen brengen. In totaal zullen er tegen de 100 wijnen beschikbaar zijn om te proeven. Na afloop van de proeverij heeft u de mogelijk om de geproefde wijnen te bestellen en voor onze bezoekers gelden uiteraard aantrekkelijke kortingen.

Omdat wijn nog lekkerder smaakt met een begeleidend hapje zal het team van Keurslager Peter van Kraaij U imponeren met een aantal overheerlijke delicatessen die ze U zullen laten proeven.

In verband met de organisatie kunnen wij alleen bezoekers toelaten die zich vooraf in de winkel hebben ingeschreven en de bijdrage in de kosten hebben voldaan. Het aantal bezoekers is beperkt en de inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling. De bijdrage in de kosten voor deze proeverij bedragen € 17,50 per persoon. Restitutie van de bijdrage is helaas niet mogelijk.

De informatie op een rij:
Datum: zondag 5 november 2017
Tijdstip: 13:00 – 17:00u
Locatie: Hotel B&B ’t Klooster, Kapelstraat 16, Uden
Kosten: € 17,50 p.p.

Inschrijven in de winkel, wees er snel bij want vol = vol!

Wij kijken er weer enorm naar uit!

Met klinkende groet,

Team Wijnhuis Uden.