Home > Proeverijen

Proeverijen

Port & Kaas Proeverij

Beste Liefhebber,

We hebben weer een mooie Proeverij voor U in het verschiet. Ditmaal nemen wij U graag mee in de belevingswereld van Port en Kaas. Twee elementen die elkaar enorm kunnen versterken tot het ultieme genot! In samenwerking met Vinorosy, organiseren wij een leuke:

Port & Kaas Proeverij

Tiidens deze proeverij zal register wijndocent Suzanne de Roo U meenemen in de boeiende wereld van Port en U de verschillende stijlen en smaken laten ontdekken. Daarbij zal genoten worden van een heerlijk bijpassend stukje kaas en zal U duidelijk gemaakt worden waarom deze kaas bij deze port zo verrukkelijk smaakt! Kortom een avond voor de echte liefhebber!

De avond wordt gehouden op en bij:


Donderdagavond 14 december 2017
Bij: Orangerie “Oud Uden”
Mr. Van Coothstraat 67, Uden
Aanvang: 19:30u

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 25,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol! 

 

Graag tot dan!

Whisky Nosing & Tasting: Klik hier