Home > Tapverhuur

Tapverhuur


Een compleet drankenpakket voor uw feestje, receptie of BBQ!

Heeft u een (verjaardags)feestje, een receptie, BBQ of een ander gezellig samenzijn? Dan is het hebben van voldoende dranken en een gevarieerd drankenpakket een must. Daarvoor bent u bij Wijnhuis Uden aan het juiste adres.

Wij kunnen het complete drankenpakket voor uw feest verzorgen. Wijn (rood, wit, rosé), bier, fris en gedistilleerde dranken. Afhankelijk van het type feest en het aantal personen adviseren wij u de juiste hoeveelheid dranken. Heeft u toch iets te veel besteld? Geen probleem! De niet gebruikte dranken mogen retour. U rekent alleen af wat u heeft verbruikt. Is dat niet makkelijk?

Ga naar www.drankenvoorjefeestje.nl voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor uw drankenpakket. Wilt u liever eerst een prijslijst raadplegen? Klik dan hier. Deze lijst bevat slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wij hebben meer dan 900 wijnen, meer dan 100 bieren op fles en een zeer ruim aanbod gedistilleerde dranken. Komt u er niet uit? Bezoek dan onze winkel voor advies. Wij helpen u graag.